68
Υλικά
- γλυκοπατάτα 3 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ρίγανη 3 κλων
- φασκόμηλο 5 φύλλα
- ελαιόλαδο 3 κσ
Τη γλυκοπατάτα πρόσφατα την ανακάλυψα. Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της: μια γλυκιά πατάτα. Αυτό που λατρεύω σε αυτήν είναι το χρώμα της, αυτό το έντονο πορτοκαλί μου φτιάχνει το κέφι! Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι έγινε βελούδινος παρ’ όλο που δεν χρησιμοποίησα βούτυρο κ γάλα. Η υφή του είναι τέλεια κ η γεύση του απίθανη χάρη στα φρέσκα αρωματικά (ρίγανη κ φασκόμηλο).
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr