67
Υλικά
- μαγειρικό λίπος 2 κσ
- αλεύρι 3 κσ
- ζωμός 1 -
- γάλα 1 -
- κρόκοι 2 τμχ
- χυμός λεμονιού -
Υλικά: 2 κ.σ.βούτυρο φυτίνη 3 κ.σ. αλεύρι 1 φλ. ζωμό από τους λαχανοντολμάδες 1 φλ. γάλα 2 κρόκοι αυγού χυμό λεμονιού Εκτέλεση: Σε μιά κατσαρολίτσα λιώνουμε τη φυτίνη και προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε με το σύρμα συνέχεια για να μη σβωλιάσει το αλεύρι. Προσθέτουμε το γάλα,...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr