69
Υλικά
- φύλλο κρούστας 500 γρ
- φύλλο Βηρυτού 500 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- πορτοκάλια 120 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 30 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- λάδι 180 γρ
- ζάχαρη 450 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 300 ml
Υπέροχες, ατομικές πορτοκαλόπιτες, γευστικές και πολύ ιδιαίτερες στην υφή και στη μορφή. Το άρωμα των εσπεριδοειδών, το άρωμα του πορτοκαλιού είναι πολύ δυνατό και χαρίζει στις πορτοκαλόπιτες ένταση και γευστική δυναμική. Είναι φτιαγμένες σαν τσεπούλες/ πακετάκια και στη γεύση θυμίζουν πολύ το γαλακτομπούρεκο στο πολύ, πολύ πιο νόστιμο.Γιαούρτι, σιμιγδάλι, αυγά και γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι. Όλα μαζί αναμεμιγμένα γίνονται μια κρέμα, και είναι αυτά τα απλά μα τόσο σημαντικά για τη νοστιμιά τους, συστατικά. Το γλυκό του κουταλιού υπερισχύει στη γεύση και στο άρωμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es