62
Υλικά
- αχιβάδες 500 γρ
- φρέσκο βούτυρο 100 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλάτι -
- κόκκινο πιπέρι -
- πάπρικα -
- στραγγιστό γιαούρτι 500 γρ
- μυζήθρα 110 γρ
- άνηθος -
Η συνταγή αυτή προέρχεται από τα Δωδεκάνησα και γίνετε εξίσου ωραία με κοφτό μακαρονάκι και πένες. Υλικά 500 γρ. αχιβάδα ψιλή 100 γρ. βούτυρο φρέσκο 1 μεγάλο κρεμμύδι Αλάτι Πιπέρι κόκκινο πιπέρι (καγιέν) ή πάπρικα 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 110γρ. μυζήθρα πικάντικη και σκληρή, τριμμένη στον τρίφτη Λίγο άνηθο
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr