66
Υλικά
- αχιβάδες 500 γρ
- κοχύλια 500 γρ
- τόνος 150 γρ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- χυμός ντομάτας 1 κουτί
- στραγγιστό γιαούρτι 0.5 φλ
- κρέμα γάλακτος 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαγειρικό λίπος 2 κσ
- παρμεζάνα 1 φλ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
Η αχιβάδες ή κοχύλια, είναι ένα πολύ ωραίο και εμφανίσιμο ζυμαρικό, που μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πολλούς τρόπους.Μια νόστιμη πρόταση για να τα συνοδέψουμε και που τους πάει πολύ, είναι η σάλτσα με τόνο που σας προτείνω.Δοκιμάστε τη.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com