67
Υλικά
- βούτυρο 185 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- αμύγδαλα 50 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις -
- αχλάδια 2 τμχ
- μαρμελάδα -
185 γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου 2κουτ ξυσμα πορτοκαλιου 1βανιλια 50γρ σκονη αμυγδαλο 2/3φλιτζ αχνη 1φλ φαρινα 1/2αλευρι για ολες τις χρησεις 1/3 φλ γαλα 2 αχλαδια μαρμελαδα της αρεσκειας μας εγω εβαλα βερυκοκο...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com