59
Υλικά
- αυγά 10 τμχ
- λάδι -
- κρεμμύδια 0.25 φλ
- τσίλι 2 κσ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- χυμός ταμαρίνδης 0.33 φλ
- μαύρη ζάχαρη 0.33 φλ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- σως ψαριού 1 κσ
- αλάτι 0.25 κσ
- ρύζι 375 γρ
Αν το φαγητό μείνει για ένα διάστημα 3-4 ωρών σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, οι γεύσεις αναμιγνύονται και αναπτύσσονται θαυμάσια. Υλικά 10 αυγά σφιχτοβρασμένα λάδι για βαθύ τηγάνισμα 1/4 φλ. κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 κουταλιές ξηρά τσίλι κομμένα σε κομμάτια του 1,5 εκ. ή 2 καυτερές πιπεριές ξεσποριασμένες (προαιρετικά) 1/3 φλ. ζάχαρη μαύρη 1/3 φλ. χυμός ταμαρίνδης...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr