by admin

Βάφλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκτέλεση συνταγής - μαγείρεμα:  Σε ένα μπολ ανακατέψτε μαζί όλα τα "ξερά" υλικά (το αλεύρι, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη) και αφήστε στην άκρη. Προθερμάνετε τη βαφλιέρα σας στην επιθυμητή θερμοκρασία.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: βάφλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sidages.gr