79
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑΒακαλάος τηγανισμένος σε ωραίο κουρκούτι που γίνεται τραγανό και δεν πανιάζει.Το κουρκούτι αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και γιά να τηγανίσετε λαχανικά. Ο βακαλάος παραδοσιακά συνοδεύεται με σκορδαλιά; στο laboratorio κατά καιρούς έχουμε δοκιμάσει διάφορες σκορδαλιές : αλιάδα με πατάτα (δες εδώ), παραδοσιακή σκορδαλιά με ψωμί (η σκορδαλιά της φωτογραφίας, δες εδώ), σκορδαλιά με καρύδια και μπαλσάμικο (δες εδώ) και τέλος "ευρωπαϊκή" σάλτσα αϊόλι (δες εδώ). Δόση : για περίπου 1 kg βακαλάο ξαλμυρισμένοΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκολη
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com