by admin

βασική ζύμη σαμπλέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η συγκεκριμένη δόση βγάζει (αναλόγως και το μέγεθος της ταρτιέρας που θα χρησιμοποιήσω) αρκετή ζύμη για να φτιάξω 2 τάρτες. Φυσικά μπορώ να ψήσω μικρά ταρτάκια! Αν λοιπόν θέλω, αποθηκεύω το μισό ζυμάρι στο ψυγείο, καλά κλεισμένο με μεμβράνη, και το διατηρώ για 2 βδομάδες. Ή στην κατάψυξη για 1 μήνα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Ζύμες
Περισσότερες συνταγές: ζύμη, ζύμη τάρτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr