92
Υλικά
- ντομάτα 3 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 3 τμχ
- πιπεριές πράσινες 3 τμχ
- τόφου 300 γρ
- ελαιόλαδο 0.33 κούπα/ες
- διατροφική μαγιά 1 κσ
Ξέρω, ξέρω. Μπήκε ο Οκτώβρης και το φθινόπωρο. Εγώ όμως επιμένω να κάνω πως δεν καταλαβαίνω και αποχαιρετώ με μεγάλη απροθυμία το καλοκαίρι στο μυαλό μου, φτιάχνοντας στραπατσάδα με τις τελευταίες ντομάτες και πιπεριές από τον κήπο. Νόστιμη, καλοκαιρινή, και λίγο μελαγχολική στραπατσάδα του Οκτώβρη.
Διάβασε τη συνταγή στο vegansintages.blogspot.com