69
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 210 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 150 γρ
- ξύδι 1 κσ
- γάλα καρύδας 500 γρ
- ινδοκάρυδο 0.5 ποτ
- ζάχαρη 80 γρ
- κορν φλάουρ 30 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κουβερτούρα 1 τμχ
Καλοκαιράκι... και για όσους έχουν μείνει στη πόλη και φαντάζονται εξωτικές παραλίες και καρύδες αυτό το γλυκάκι θα σας ταξιδέψει...! Πλούσια κρέμα ινδικής καρύδας, τυλιγμένη σε τραγανή πεντανόστιμη ζύμη και από πάνω λιωμένη σοκολάτα, που όλοι ξέρουμε πόσο ταιριάζει με τη καρύδα...
Διάβασε τη συνταγή στο voutyromelo.blogspot.com