80
Υλικά
- ασπράδι 75 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- ινδοκάρυδο 100 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
Για τα μπισκοτάκια με το περίεργο όνομα brutti ma buoni (άσχημα αλλα νόστιμα) έχουμε ξαναμιλήσει εδώ, όταν παρουσίασα την κλασσική συνταγή τους.
Σήμερα θα σας παρουσίασω μια σοκολατένια εκδοχή, όπου στην θέση των ξηρών καρπών (φουντούκια, καρύδια, αμύγδαλα), εχουμε το ινδοκάρυδο.
Παρασκευάζονται πολύ εύκολα και είναι αυτο που λένε οι Ιταλοί "l' uno tira l' altro", δηλαδή το ενα τραβάει το αλλο και εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού!
Σήμερα θα σας παρουσίασω μια σοκολατένια εκδοχή, όπου στην θέση των ξηρών καρπών (φουντούκια, καρύδια, αμύγδαλα), εχουμε το ινδοκάρυδο.
Παρασκευάζονται πολύ εύκολα και είναι αυτο που λένε οι Ιταλοί "l' uno tira l' altro", δηλαδή το ενα τραβάει το αλλο και εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού!
Δόση : 40 κομμάτια περίπου
Βαθμός δυκολίας : εύκολο
Υλικά : 75gr ασπράδια αυγών (3),
150gr ζάχαρη κρυσταλλική,
1 κ.σ. χυμό λεμονιού,
...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com