119
Υλικά
- σολομός 550 γρ
- τζίντζερ 1 κγ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- κόλιανδρο 0.5 ματσ.
- λεμόνι 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- ψωμάκια για burgers -
Μια διαφορετική ιδέα για να προσφέρω ψάρι είναι αυτή του burger από σολωμό και φρέσκα ψωμάκια. Πρωτότυπη, υγιεινή κι απλή στην ετοιμασία της συνταγή, την δοκίμασα πρώτη φορά από τα χεράκια της φίλης μου της Ρένας κι ενθουσιάστηκα. Η συγκεκριμένη εκδοχή φέρει γεύσεις κι αρώματα της Ασιατικής κουζίνας αλλά μπορεί να ετοιμαστεί και με πιο ουδέτερα υλικά. Το μυστικό είναι στο ψήσιμο, καθώς το burger δεν πρέπει να στεγνώσει, ενώ ετοιμάζεται είτε στο αντικολλητικό τηγάνι είτε στο grill του φούρνου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr