70
Υλικά
- μπισκότα digestive 250 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- τυρί κρέμα 200 γρ
- ζελατίνη 1 φακ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- φιλέ αμυγδάλου 3 κσ
Cheesecake με την γλύκα της καραμέλας και το θεϊκό άρωμα του καβουρδισμένου αμύγδαλου. Κρέμα βελούδινη, δροσερή και γλυκιά που απογειώνεται με το αμύγδαλο και σε κάνει να μην θέλεις να σταματήσεις να το απολαμβάνεις. Συνδυασμός που σκοτώνει... υπερβολικά εθιστικός σ' ένα γλυκό που μπορεί να το κάνει ακόμα και ο πιο αρχάριος στην κουζίνα!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com