60
Υλικά
- μπισκότα digestive 90 γρ
- καρύδα 20 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- τυρί κρέμα 400 γρ
- κρέμα καρύδας 155 γρ
- ζάχαρη άχνη 60 γρ
- κορν φλάουρ 8 γρ
- αυγά 2 τμχ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- βανιλίνη 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- βούτυρο 1 κγ
- κουβερτούρα γάλακτος 100 γρ
- κρέμα καρύδας 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
Κάποτε, όταν η ηλικία μου ήταν μονοψήφιος αριθμός, ήμουν αυτό που λέμε γλυκατζού. Επικοί «καυγάδες» γιατί αν δεν έτρωγα κάθε μέρα μια πάστα αμυγδάλου ή ένα κωκ, αρνιόμουν να φάω το φαγητό μου, ευτυχώς αυτή η συνήθεια μεγαλώνοντας εξαφανίστηκε, σχεδόν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr