68
Υλικά
- αμύγδαλα 0.33 κούπα/ες
- σοκολάτα 0.33 κούπα/ες
- χουρμάδες 6 τμχ
- κάσιους 2 κούπα/ες
- πουρές κολοκύθας 1.25 κούπα/ες
- σιρόπι αγαύης 0.5 κούπα/ες
- μέλι 0.5 κούπα/ες
- καρυδέλαιο 0.33 κούπα/ες
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- τζίντζερ 0.25 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Αφού τα έβγαλα από μέσα μου, ας επιστρέψω στο θέμα μας και τις όμορφες κολοκύθες, που κάνουν την εμφάνισή τους σιγά σιγά και μας βάζουν σε κλίμα φθινοπώρου.Επιστρέφοντας από τις διακοπές, μαζί με όλες τις αποσκευές, φέραμε και μια τεράστια κολοκύθα. Όσοι με παρακολουθείτε στο Instagram, θα είδατε την προσπάθειά μου καθώς και τους κολοκυθόσπορους που έψησα, γιατί είπαμε ότι τίποτα δεν πάει χαμένο.Την κολοκύθα την έκοψα στην μέση και μετά σε μικρά κομματάκια και την έψησα στον φούρνο για περίπου 40 λεπτά
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookika.com