by admin

cheesecake με μπισκότα σοκολάτας

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σύμφωνα με το Καναδέζικο βιβλίο που γράφει τη συνταγή, δυο είναι τα πράγματα που έχουν σημασία ώστε να μη σπάσει από πάνω το cheesecake. Το ένα είναι τα αυγά να είναι καλά χτυπημένα ένα ένα στο μίγμα και το άλλο να ψηθεί το κέικ σε νερό, για να υπάρχει υγρασία στο φούρνο. Αν το κέικ το στολίσουμε όπως συνήθως με φρούτα ή σάλτσα φρούτων, μπορούμε να παραλείψουμε το νερό γιατί και να σπάσει λίγο από πάνω καλύπτεται με τα φρούτα. Εδώ όμως θα πρέπει να το κάνουμε γιατί δεν βάζουμε τίποτα από πάνω εκτός από μπισκότα. Εγώ έβαλα επάνω στο κέικ μια λεπτή στρώση χτυπημένη κρέμα, για να φαίνεται καλύτε
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: μπισκότα με σοκολάτα, τσιζκέικ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookandfeed.blogspot.com