79
Υλικά
- μανιτάρια φρέσκα 450 γρ
- μανιτάρια ξερά 20 γρ
- κάστανα 120 γρ
- ραπανάκια 70 γρ
- κατσικίσιο τυρί 100 γρ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- ξινόγαλα 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- θυμάρι 3 κλων
- ελαιόλαδο 5 κσ
- horseradish 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ραπανάκια -
Στην σούπα χρησιμοποίησα 3 ειδών μανιτάρια. Τα κοινά, λευκά, φρέσκα μανιτάρια και 2 ειδών αποξηραμένα για πιο έντονη γεύση, κανθαρέλλες και μπόλετς. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και διαφόρων ειδών φρέσκα, συνολικού βάρους 500 γρ. Ότι σας αρέσει.Επίσης, τα κάστανα τα έψησα στο φούρνο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και βρασμένα.
Διάβασε τη συνταγή στο thehealthiercook.wordpress.com