55
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 2 τμχ
- ντοματίνια 250 γρ
- λιαστή ντομάτα 2 κσ
- κάππαρη 1 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- θυμάρι 2 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Το κοτόπουλο το έψησα στο σχαροτήγανο, μπορεί όμως να ψηθεί σε απλό αντικολλητικό τηγάνι, σε ψησταριά υγραερίου ή σε κάρβουνα. Σας δίνω και οδηγίες για να αποκτήσουν τα φιλέτα σας αυτές τις ωραίες γραμμές από το σχαροτήγανο ή την ψησταριά. Η σάλτσα, που άνετα την λες και σαλάτα, είναι καλό να φτιαχτεί περίπου 1 ώρα πριν σερβίρετε, ώστε να δέσουν οι γεύσεις και τα αρώματα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr