by admin

Creme Brulle

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: 750 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 250 γρ. φρέσκο γάλα 10 κρόκοι αυγού 165 γρ. ζάχαρη 1 κλωναράκι βανίλια (εναλλακτικά ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού) μαύρη και άσπρη ζάχαρη για το κάψιμο Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε στη φωτιά την κρέμα γάλακτος και το γάλα μαζί με το κλωναράκι...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: κρεμ μπριλέ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekcook.gr