63
Υλικά
- κρόκοι 125 γρ
- ζάχαρη 90 γρ
- γάλα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 290 γρ
- κουβερτούρα 250 γρ
- αχλάδι 2 τμχ
- κόκκινο κρασί 100 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- κανέλα 1 τμχ
Υλικά για την κρέμα (Συνταγή Σ. Παρλιάρου): 125γρ. κρόκοι αυγού(6 κρόκοι) 90γρ. ζάχαρη 200γρ. γάλα 290γρ. κρέμα γάλακτος(35% λιπ.) 250γρ. κουβερτούρα 66% περ. κακάο Καραμελωμένα αχλάδια(Συνταγή προσαρμοσμένη από εδώ): 2 αχλάδια μέτρια 100γρ. κόκκινο κρασί 50γρ. ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλας ......
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com