94
Υλικά
- αλεύρι 400 γρ
- ζάχαρη 450 γρ
- βούτυρο 350 γρ
- αυγά 8 τμχ
- γάλα 750 ml
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- νισεστέ 4 κσ
- κουβερτούρα 250 γρ
- γλυκόζη 2 κσ
Μια πεντανόστιμη συνταγή από τον Βαγγέλη Δρίσκα. 400 γρ. αλεύρι 350 γρ. ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο 4 αυγά 250 ml γάλα 2 κ.γ. baking 1 βανίλια 500 ml γάλα 4 κρόκοι 100 γρ.ζάχαρη 4 κ.σ. νισεστέ (κορν φλάουρ) 250 γρ. κουβερτούρα 100 γρ. βούτυρο 2 κ.σ. γλυκόζη
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr