132
Τώρα που κρύωσε ο καιρός το έκανα κέφι ένα σπιτικό μπέργκερ. Αγόρασα λοιπόν ωραίο κιμά από Αμερικάνικο βοδινό Angus και σκέφτηκα πως δεν μπορούσα να βάλω τα υπέροχα αυτά μπιφτέκια σε ένα άσπρο, άνοστο ψωμί του εμπορίου. Έφτιαξα λοιπόν αυτά τα πεντανόστιμα ψωμιά για μπέργκερ με κρεμμύδι και παπαρουνόσπορο ακολουθώντας τη συνταγή του Dan Lepard, πολύ αξιόλουγου Βρετανού συγγραφέα συνταγών, την οποία βρήκα στο μπλογκ της foodycat....
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu