180
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 4 τμχ
- ασπρομανίταρα 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μουστάρδα Dijon 3 κσ
- εστραγκόν 1 κσ
- λευκό κρασί 300 ml
- κονιάκ 1.5 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Για σήμερα σας έχω μια πολύ, πολύ αγαπημένη μου συνταγή. Κοτόπουλο με μια κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας Dijon και λευκού κρασιού, μανιτάρια και εστραγκόν, ένα υπέροχο πιάτο για κάθε περίσταση. Αυτή τη φορά το συνοδέψαμε με ρύζι μπασμάτι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr