130
Υλικά
- φαρίνα 3.5 κούπα/ες
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- ούζο 1 φλιτζανάκι
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- καρύδια 2 κούπα/ες
- μέλι 3 κούπα/ες
- κανέλα 2 κγ
Όταν σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα, εκτός από κουραμπιέδες και μελομακάρονα, στο μυαλό μας έρχονται και οι δίπλες.Τραγανές, αφράτες, βουτηγμένες σε καραμελωμένο σιρόπι, με μπόλικο μέλι, κανέλλα και καρύδια.
Σκέτος πειρασμός!
Σκέτος πειρασμός!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com