92
Υλικά
- ζάχαρη 1 φλ
- γιαούρτι αγελαδινό 1 φλ
- γάλα φρέσκο 0.5 φλ
- ηλιέλαιο 0.5 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ζάχαρη 3 κσ
- κακάο 3 κσ
- στιγμιαίος καφές 1 κσ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- μασκαρπόνε 100 γρ
- στιγμιαίος καφές 1 κγ
- κακάο 3 κσ
ΔΙΧΡΩΜΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΦΕ Η ιδέα γι' αυτό το δίχρωμο κέϊκ, κυκλοφορεί ευρέως στο Face Book, εγώ απλώς το έφτιαξα με δικές μου αναλογίες υλικών και με τις γεύσεις και τα αρώματα που προτιμώ. Γίνεται νόστιμο, εντυπωσιακό και η επικάλυψη με την κρέμα το κάνει να μοιάζει πιο πολύ με πάστα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com