97
Υλικά 500 γρ κανταίφι 200 γρ βούτηρο (λιωμένο) Για την κρέμα 650 ml γαλα (δυόμιση ποτήρια του νερού) 150 γρ ζαχαρη (μιση κούπα +4 κ.σ) 60 γρ βουτηρο (3 κ.σ) 2 αυγά 1 βανιλια 112 γρ σιμιγδαλι (μισή κούπα +2 κ.σ) Για το σιρόπι 3 κούπες ζάχαρη 2 κούπες νερό Για το γαρνίρισμα 250 ml κρέμα γάλακτος 2-3 κ.σ άχνη ζάχαρη φιστίκια αιγίνης ανάλλατα ψιλοκομμένα ...
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com