72
Υλικά
- γάλα φρέσκο 360 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 1 κγ
- φύλλο κανταΐφι 180 γρ
- βούτυρο αγελάδος 60 γρ
- ζάχαρη 190 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- λεμόνι 6 σταγ
- μαχλέπι 8 σταγ
- μαστίχα Χίου 8 σταγ
- κρέμα γάλακτος 350 γρ
- ζάχαρη άχνη 3 κσ
- ζάχαρη 3 κσ
- φιστίκι Αιγίνης -
Παραθέτω την δική μου εκδοχή του γνωστού γλυκού. Η διαφορά απο τις άλλες συνταγές πιστεύω οτι είναι το άρωμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr