by admin

Εξοχικό Χοιρινό ή Μοσχάρι, όλο άρωμα και γεύση

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η μαμά Χρύσα προτείνει:Το εξοχικό σιγοψήνεται στη λαδόκολλα ή σε πήλινο καλά σκεπασμένο! Το μυστικό αυτού του ψησίματος είναι ότι δεν φεύγουν οι υδρατμοί με τα αρώματα και το κρέας γίνεται μαλακό και μοσχομυριστό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.syntagesmamas.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.syntagesmamas.gr