156
Υλικά
- χοιρινό 1 κιλ
- μοσχάρι 1 κιλ
- πιπεριές 1 τμχ
- κεφαλογραβιέρα 300 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- λάδι 4 κσ
- ρίγανη 2 κγ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Η μαμά Χρύσα προτείνει:Το εξοχικό σιγοψήνεται στη λαδόκολλα ή σε πήλινο καλά σκεπασμένο! Το μυστικό αυτού του ψησίματος είναι ότι δεν φεύγουν οι υδρατμοί με τα αρώματα και το κρέας γίνεται μαλακό και μοσχομυριστό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.syntagesmamas.gr