77
Υλικά
- αλεύρι 3.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- σπορέλαιο 0.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαύρες ελιές 3 φλ
- κρεμμύδια 4 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- δυόσμος 1 κσ
Υλικά Για τη ζύμη Αλεύρι για όλε τις χρήσεις 3 1/2 ή 4 φλυτζάνια τσαγιού Χυμός πορτοκαλιού 1 φλυτζάνι του τσαγιού Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σπορέλαιο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Μπέικιν πάουντερ 3 κουταλιές της σούπας Αλάτι- πιπέρι Για τη γέμιση Ελιές μαύρες 3 φλυτζάνια του τσαγιού Κρεμμύδια ξερά 4 τεμ Ελαιόλαδο 4 κουταλιές της σούπας Δυόσμος 1 κουταλιά της σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr