by admin

Ελληνική καρμπονάρα χωρίς τύψεις

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η Ελληνική καρμπονάρα είναι αυτή η εκδοχή της "παραγεμισμένης" μακαρονάδας με την κρέμα γάλακτος (το μπέικον, το ζαμπόν, τα μανιτάρια...), που όλοι οι γευσιγνώστες και ερασιτέχνες σεφ αποκηρύσσουμε μετά βδελυγμίας γιατί ουδεμία σχέση έχει με την αυθεντική ιταλική συνταγή. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι πολύ νόστιμη η άτιμη, αλλά και εξόχως παχυντική. Κι επειδή στο σπίτι μας προσέχουμε για να έχουμε, επιχείρησα να μετατρέψω αυτή τη γαστριμαργική αμαρτία σε "πταίσμα" και ιδού το αποτέλεσμα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: καρμπονάρα
Τοπική: Ελληνική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr