by admin

ΕΛΛΗΝΟ - ΙΤΑΛΙΚΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ & ΠΡΟΣΟΥΤΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τον Chef Στέφανο Ρόσσι ,140 γρ. ρύζι αρμπόριο 5 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis ¼ κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 1 φινόκιο 80 γρ. Flora με 25% βούτυρο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr