124
Υλικά
- αλεύρι 400 γρ
- μαργαρίνη 50 γρ
- γάλα 150 ml
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- κασέρι 200 γρ
- πράσα 300 γρ
- ζαμπόν 100 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- τυρί κρέμα 100 ml
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι -
Υλικά για τη ζύμη - 400 γραμμάρια αλεύρι - 50 γραμμάρια μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου - 150 ml γάλα - 1 κουταλάκια του γλυκού μπεικιν παουντερ - μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι για τη γέμιση - 200 γραμμάρια κασέρι - 300 γραμμάρια πράσα - 100 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο - 3 αυγά χτυπημένα - 150 ml κρέμα γάλακτος - 100 ml τυρί κρέμα - μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι - λίγο πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesgiagias.info