173
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 400 γρ
- κοκκινόψαρο 400 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- noodles 80 γρ
- ελαιόλαδο 125 ml
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- χυμός λεμονιού 1 τμχ
- χοντρό αλάτι 0.5 κγ
Μια διαφορετική συνταγή για ψαρόσουπα, που θα κάνει ακόμα και αυτούς που δεν προτιμούν το ψάρι να ζητάνε και δεύτερο πιάτο! Πρόκειται για μια περισσότερο ασιατική εκδοχή, με απλά υλικά και υπέροχη γεύση!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com