218
Υλικά
- χόρτα 400 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- φέτα 200 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 1 κσ
- αλεύρι για ψωμί 400 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- αλάτι 2 κγ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- ξύδι 3 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Σας φαίνεται αστείος ο τίτλος; Σας διαβεβαιώνω ότι είναι απόλυτα σοβαρός και έχει την εξήγησή του! Το "εύκολη για αρχάριους", προκύπτει από το γεγονός ότι έχει ένα φύλλο που δεν χρειάζεται να είσαι και σπουδαίος τεχνίτης στη μαγειρική για να το καταφέρεις. Είναι απλό, εύπλαστο και εύκολο να γίνει ακόμα και από έναν άπειρο στην κουζίνα. Για να καταλάβετε πόσο απαλό και εύπλαστο ήταν, το κάτω φύλλο το άνοιξα πάνω στο ταψί με το χέρι μου. Σας έπεισα;
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com