95
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα/ες
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- βανίλια 2 τμχ
- ζάχαρη 1 κιλ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
ΥΛΙΚΑ 200 γρ.βούτυρο αγελαδινό λιωμένο 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 λίτρο γάλα φρέσκο 4 αυγά σε θερμ.δωμ. 1 κούπα ζάχαρη όχι γεμάτη (200 γρ.) 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό όχι γεμάτη (150 γρ.) 1 κ.σ φρέσκο αγελαδινό βούτυρο (50 γρ.) 2 βανίλιες
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 1 κιλό ζαχαρη 600 γρ.νερό χυμό 1/2 λεμονιού 1 βανίλια φλόυδα πορτοκαλιού 1 ξύλο κανέλας
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com