by admin

Φάβα Φενεού με Κουρκουμά και Κρίταμα Τουρσί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η φάβα Φενεού καλλιεργείται στην Ελλάδα από τον 19ο αιώνα και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα 269 προστατευόμενα ελληνικά προϊόντα! Η φάβα ανήκει στα όσπρια και παρασκευάζεται είτε από αποξηραμένους, αποφλοιωμένους και σπασμένους σπόρους αρακά ( Pisum sativum) είτε από ποικιλίες του οσπρίου λαθούρι.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Όσπρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com