63
Υλικά
- πορτοκάλια 1 τμχ
- φέτα 100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σέλερι 1 ματσ.
- μαϊντανός 2 κσ
- κόλιανδρο 2 κσ
- τσίλι 0.33 κγ
- πορτοκάλια 3 φέτ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 2 κσ
- κύμινο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
...οι φακές επαναπροσανατολίζονται και μεταπηδούν εποχιακά, κατ’ ανάγκη ή και κατά βούληση στην κατηγορία της σαλάτας, ντύνονται με σέλερι και φέτα -που πολύ τους ταιριάζει- και αρωματίζονται με πορτοκάλι και κύμινο. Άλλαξε ambiance ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς; Περίπου, αλλά το νέο look τούς πάει πολύ. Κι αν θέλετε να παίξετε περισσότερο, προσθέστε επιπλέον στο τέλος κομματάκια από 2-3 φέτες τηγανισμένο μπέικον. Trust me, I’ m a foodie!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com