by admin

Φακές με μπέικον και παρμεζάνα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τις φακές και τα όσπρια γενικότερα τα τρώμε συνήθως Τετάρτη και Παρασκευή λόγω νηστείας.Με τις φακές είχα μια σχέση μίσους εξαιτίας ενός θείου μου που από μικρό με είχε πιέσει να φάω ένα πιάτο χωρίς να θέλω.Πηγαίνοντας πρόπερσι στην Ιταλία, ο ξενώνας που μας φιλοξενούσε είχε για πρώτο πιάτο το συγκεκριμένο φαγητό και λόγω ντροπής για καλή μου τύχη το δοκίμασα και το ερωτεύτηκα.Έκτοτε οι φακές μαγειρεύονται και άλλες μέρες της εβδομάδας!!!!!!!Χρειαζόμαστε:300gr φακές (υπολογίζουμε 60 με 70 γραμμάρια το άτομο)1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 με 3 σκελίδες σκόρδο2 με 3 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Όσπρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com