140
Υλικά
- φακές 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 3 τμχ
- σκόρδο 5 σκελ
- δάφνη 2 φύλλα
- κουρκουμάς 0.5 κγ
- πάπρικα 0.5 κγ
- δεντρολίβανο 0.5 κγ
- μαύρο πιπέρι 0.5 κγ
- αλάτι -
- ξύδι -
- ελαιόλαδο -
Αγαπημένες φακές. Μην ανησυχείτε πως θα τις μαγειρέψετε για να μείνει ο σίδηρος. Ετσι κι αλλιώς, αυτός ο σίδηρος δεν είναι εύκολα απορροφήσιμος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιείτε ένα όσπριο που χορταίνει κοιλίτσες και να θέλει η οικογένειά σας να το τρώει. Οι φακές είναι νοστιμότερες την επόμενη μέρα, όπως όλα τα σύνθετα φαγητά κατσαρόλας. Καταψύχονται εξαιρετικά και γίνονται κονσέρβα, επίσης....
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr