208
Τα δύο συστατικά που η ίδια δεν αλλάζει ποτέ, όπως και εγώ, είναι το γλυκό κρασί, το ανάμα ή νάμα και το εξαιρετικό Ελαιόλαδο Άλτις Κλασικό, το οποίο είναι κλασική επιλογή της. Όπως λέει και η ίδια, το καλύτερο γιατί η γλυκιά και απαλή γεύση του είναι το «μυστικό» της επιτυχίας.
Βέβαια η φανουρόπιτα τρώγεται φανταστικά κάθε άλλη στιγμή, σημείωσε τη γιατί είναι ένα απίστευτα νόστιμο νηστίσιμo κέικ με ελαιόλαδο!
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr