113
Υλικά
- σφολιάτα 2 φύλλα
- αυγά 1 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- ζάχαρη 285 γρ
- νερό 340 ml
- γάλα φρέσκο 250 ml
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- ζάχαρη 80 γρ
- κορν φλάουρ 20 γρ
- αλεύρι 20 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανίλια 1 φακ
- γάλα 200 ml
Υπεροχο γλυκο με αναμνησεις παλιων καλων εποχων!!!
Τραγανη,ελαφρα σιροπιασμενη σφολιατα,γεμιστη με κρεμα patissiere,σαντιγι και κερασακι δινουν την ομορφη πινελια τους στην ομορφη αυτη εμφανιση και γευση του συγκεκριμενου αυτου γλυκου!!!
Τραγανη,ελαφρα σιροπιασμενη σφολιατα,γεμιστη με κρεμα patissiere,σαντιγι και κερασακι δινουν την ομορφη πινελια τους στην ομορφη αυτη εμφανιση και γευση του συγκεκριμενου αυτου γλυκου!!!
Διάβασε τη συνταγή στο syntagestisgogos.gr