40
Υλικά
- σπορέλαιο 240 γρ
- ελαιόλαδο 240 γρ
- κονιάκ 50 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 160 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ζάχαρη 200 γρ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- κανέλα 2 κγ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 900 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
Υλικά συνταγής 240γρ. σπορέλαιο 240 γρ. ελαιόλαδο 50 γρ. κονιάκ 160 γρ. χυμός φρέσκο πορτοκάλι 1 κ.γ. σόδα μαγειρική 200 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. γαρύφαλλο 2 κ.γ. κανέλα Ξύσμα από 2 πορτοκάλια ακέρωτα 900 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 2 κ.γ. Mπέικιν Πάουντερ
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com