125
Υλικά
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μπύρα 150 ml
- ντοματίνια 16 τμχ
- σάλτσα σόγιας 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
Φιλέτο κοτόπουλου, με σάλτσα μπύρας/μελιού. Πικάντικο, νόστιμο ελαφρύ φιλέτο, λουσμένο με νόστιμη σάλτσα από καραμελωμένα κρεμμύδια και μουστάρδα Dijon.Συνοδέψτε τα, με γλασαρισμένα ολοκόκκινα τοματίνια, μια ελαφριά σαλάτα, ή ό,τι άλλο σας αρέσει και απολαύστε κάθε μπουκιά από αυτό το νόστιμο πιάτο. Δοκιμάστε το!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es