by gastronomos

Φιλέτο με βαλσαμικό ξίδι και θυμάρι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 2 φιλέτα, βάρους 180 – 200 γρ. το καθένα και πάχους περίπου 3 – 4 εκ. 1 μέτριο, ξερό κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα 1 πράσινη πιπεριά κέρατο 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένες σε μεγάλα τετράγωνα (το καλοκαίρι, οπότε είναι στο φόρτε τους οι πιπεριές) 3 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι Σερβίρουμε τα φιλέτα με ψημένα λαχανικά και πασπαλίζουμε με μαϊντανό. ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι φιλέτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr