138
Υλικά
- μοσχάρι φιλέτο 1 κιλ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 1 κιλ
- βούτυρο 200 γρ
- ρεγκάτο 200 γρ
- γάλα 100 γρ
- κόκκινο κρασί 400 ml
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- μέλι 2 κσ
- ζωμός κοτόπουλο 200 γρ
- βούτυρο 50 γρ
1 κιλό φιλέτο μόσχου 1 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 1 κιλό πατάτες 200 γρ. βούτυρο Lurpak 200 γρ. τυρί Arla Αυθεντικό Regato 100 γρ. γάλα Αλάτι-πιπέρι 400 ml κόκκινο κρασί Φλούδες από ½ πορτοκάλι 2 κ.σ. μέλι 200 γρ. ζωμό κότας 50 γρ. βούτυρο Lurpak
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr