75
Υλικά
- φιογκάκια 500 γρ
- κάππαρη 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- σύγκλινο 300 γρ
- λευκό κρασί 1 τμχ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πεκορίνο -
Από την Νατάσα Περγαντή 500 γρ. φιογκάκια1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό2 κ.σ. κάππαρη ξαλμυρισμένη4 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 πιπεριά κέρατο 300 γρ. σύγκλινο 1 ποτ. λευκό κρασί1 φλ. χυμό ντομάτας Pummaro ½ κ.γ. ζάχαρη1 κ.γ. κόλιανδροΑλάτι - πιπέριΠεκορίνο τριμμένo ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr