129
Υλικά
- γάλα φρέσκο 300 ml
- γάλα εβαπορέ 150 ml
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- καφές 1 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1.5 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- καφές 20 γρ
- νερό 450 ml
- καστανή ζάχαρη 120 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- γαρύφαλλο 3 κγ
Υπάρχουν φορές που αναζητάμε την τέλεια συνταγή για ένα διαφορετικό και ταυτόχρονα εύκολο γλυκό, μια τέτοια συνταγή είναι και η κρέμα φλάν -κοινώς η κρέμα καραμελέ- στη μεξικάνικη εκδοχή της και αφού μιλάμε για Μεξικό δεν θα μπορούσε να μη τη συνοδεύει ένας παγωμένος μεξικάνικος καφές!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr