158
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- ρίγανη 0.5 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- γλυκάνισο 0.5 κγ
- καυκαλήθρες 3 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- ξινομυζήθρα 500 γρ
- γιαούρτι 500 γρ
- κατίκι 500 γρ
- μυζήθρα 500 γρ
- άνηθος 1 ματσ.
- πράσα 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
Υλικά 250 γρ. φύλλο κανταΐφι 1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού σπόροι γλυκάνισου, κοπανισμένοι Για τη γέμιση 3 ματσάκια (300 γρ. περίπου) καυκαλήθρες, πλυμένες, στεγνωμένες και χοντροκομμένες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια με το φύλλωμα, ψιλοκομμένα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr